همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

سردار فدوی: موشک‌هایمان تا آخرین ثانیه‌ ‌بر جان‌ اسرائیل ‌نشست

سردار فدوی: موشک‌هایمان تا آخرین ثانیه‌ ‌بر جان‌ اسرائیل ‌نشست جانشین فرمانده کل سپاه گفت: در جنگ اخیر، ملت ایران پیروز شد چرا که نه نظام اسلامی سرنگون شد، نه ملت ایران به ذلت افتاد و نه ایران عزیزمان تجزیه شد در مقابل آن‌ها عاجزانه درخواست آتش‌بس کردند و تا آخرین ثانیه، موشک‌هایمان را تماشا می‌کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 25
کد خبر: ۲۹۰۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی در آیین اختتامیه سومین دوره مسابقات ملی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با اشاره به آیه 169 سوره مبارکه آل عمران اظهار کرد: این یکی از حقایق جهان امروز ماست که خانواده‌های معظم شهدا اگرچه در ظاهر یکی از عزیزان خود را از دست می‌دهند اما به‌واقع او را در مقام سرمایه‌ای که مایه رستگاری آخرت آن‌ها و برات آزادی‌شان از دوزخ است، به دست آورده‌اند. خداوند عالم نیز بر این واقعیت صراحت دارد و می‌فرماید «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» یعنی چه؟ یعنی این‌ها زنده‌اند و چه کسی زنده‌تر از شهدا؟

وی افزود: در طول عمر بابرکت انقلاب اسلامی تاکنون ما بیش از 200هزار شهید تقدیم اسلام کرده‌ایم که 183 هزارنفر از آنان در دفاع مقدس و مابقی مربوط به تحولات منجر به پیروزی انقلاب گرفته تا دفاع از حرم و جنگ 12روزه اخیر بوده است. امام(ره) تصریح داشت که هر روز ما در جنگ برایمان برکتی بود که انقلابمان را به جهان صادر کرد و مظلومیت خویش را در آن ثابت کردیم. این عین واقعیت است.

سردار فدوی خاطرنشان کرد: جنگ به ما یاد داد قلب‌هایمان پر باشد از این اندیشه که بهترین سرنوشت برای کسانی مقدر می‌شود که به خدا باور داشته باشند. در همین جنگی که سه ماه قبل ما با کل دنیا داشتیم و از شیطان بزرگ گرفته تا صهیونیست‌ها همه در برابر انقلاب اسلامی ایستاده بودند، گذشت زمان ثابت کرد که چه کسی فاتح و چه کسی مغلوب شد.

وی افزود: ما این جنگ را برنده شدیم آن‌هم در حالی که ائتلافی از مدعیان قدرت در دنیا درکنار هم بودند. چه چیز عامل پیروزی ما شد؟ پیروی از آموزه‌های دفاع مقدس و اینکه در برابر مستکبر سر فرود نیاوریم.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: ازجمله حماقت‌های آن‌ها همین بود که پیش از جنگ همه اهدافشان را اعلام کرده بودند. شاید هم ما خیلی از عزیزانمان را از دست دادیم اما دشمن به هیچکدام از اهدافش نرسید. نه نظام اسلامی سرنگون شد، نه ملت ایران به ذلت افتاد و نه ایران عزیزمان تجزیه شد. در مقابل آن‌ها عاجزانه درخواست آتش‌بس کردند و تا آخرین ثانیه، موشک‌هایمان را که بر جانشان می‌نشست، تماشا می‌کردند.

سردار فدوی تصریح کرد: 60 درصد از کل شهدای جنگ 12روزه از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودند. از حدود این 600 نفر نیز 21 نفر سرباز و مابقی پاسدار از درجات مختلف بودند که نشان می‌دهد انسجام سازمانی و بهم‌پیوستگی در بخش‌های مختلف اطلاعاتی و عملیاتی سپاه تا چه حد قدرتمند است.

وی تأکیدکرد: امروزه جوانان ما مشکلات مختلفی دارند. بیکاری یکی از بلیاتی است که امروز متأسفانه برخی از جوانان ما را گرفتار کرده و باید فکری به حال آن کرد. البته ما نیز نباید محدود به مهارت‌آموزی بمانیم. این خیلی خوب است که جوانان ما ماهر شوند اما مهم‌تر آن است که این مهارت‌ها برایشان زمینه‌ساز کسب درآمد شود و به آینده اقتصاد و معیشتشان کمک کند. همین رویه نیز در دستورکار قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح است که باید استمرار داشته باشد، از خدا می‌خواهم که همه شما را در پرتو عنایات خود حفظ کند.

آیین اختتامیه سومین دوره مسابقات ملی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح  با حضور سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار احمد صابری‌مقدم دبیر قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح، سردار سیدهاشم غیاثی فرمانده سپاه امام رضا(ع) و جمعی از فرماندهان نظامی، مسئولان و سربازان وظیفه ماهر در تالار همایش‌های مجتمع هویزه مشهد برگزار شد. تجلیل از سربازان ماهر برگزیده در 20 رشته تخصصی، دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا از جمله محورهای این مراسم بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار